679 lóerősre tuningolták a Lexus F modelljeit!

Az RR Racing kezelésbe vette a Lexus F modelljeit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Több mint egy éves kutatómunka és mintegy 16 ezer tesztkilométer után kijelenthetjük: a tuningolt Lexusok sokkal hangosabbak és erősebbek, mint bármikor máskor.

Rafi Raban – az RR Racing alapítója – tuningműhelye korábban már kezelésbe vette a mostanra a gyártásból már kivont Lexus IS F-et, azt a modellt 634 lőerősre turbózták fel. Most a Lexus RC F és GS F felé fordították figyelmüket, így jött létre ez a hihetetlenül hangos és pokolian erős játékszer, az RR670 kódnévre keresztelt tuningcsomag.
Na de mit is takar ez a tuningcsomag? Nos, a teljesen áthangolt motorvezérlésen, az egyedi gyártású szíjfeszítőkön, a hatalmas intercooleren, a dupla lefújószelepen és a szénszálas szívócsövön kívül még egy igen fontos dolgot: a másodpercenként 490 litert szállító, 90 000/ perc fordulatszámon pörgő Rotrex kompresszort.
Hirdetés

Ennek hála a már gyárilag is igen erős, 477 lóerős 2UR-GSE blokk teljesítményét összesen 202 lóerővel növelték meg, így az újítás hatására összesen 679 paci áll a vállalkozó kedvűek rendelkezésére. Ezt a teljesítményt még a normál 5 literes sportmotorral érik el, de külön kívánságra etanol üzeműre is átépítik a rendszert, úgy akár 760 lóerőig is elmerészkedhetünk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?