7-es BMW-ből gyúrt Mustang és Skyline

BMW skizofrén hajlamúaknak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem tudni, miért épít valaki 7-es BMW-ből olyan autót, amelynek Ford Mustang eleje, valamint Nissan Skyline hátulja van. Malajziában azonban megtörtént az eset.


Skizofrénia, más néven hasadásos elmezavar. Röviden olyan kóros állapot, amikor a gondolatok, a cselekedetek és az érzések közötti összhang felbomlik. Nem szeretnénk a készítőt (vagy a készítőket) megbántani, de amikor megláttuk ezt a piros BMW-t, az jutott eszünkbe, hogy fejben nem lehetett valami rendben. Mert aki tudja, miért szükséges egy 1985-ös évjáratú, soros hathengeres, 184 lóerős motorral szerelt BMW 728i elejét Ford Mustangra, a hátulját pedig Nissan Skyline GT-R R34-re szabni, és mindezt megkoronázni egy 730Li típusjelzéssel, kérjük, írjon nekünk, ugyanis nem szeretnénk semmiről lemaradni. Az esetet egyébként Malajziában követték el, a fényképek Kuala Lumpurban készültek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 18:38
    Permalink

    Végülis van benne logika. Ha úgy nézzük egy autóba foglalták 3 nagyobb kontinens jellemző autómárkáit. És ha lerakunk egy térképet amin rajta van az összes kontinens akkor nyugatról kelet felé haladva és az autót az elejétől a hátuljáig jó oldalról nézve kijön hogy: Amerika- Ford, Európa-BMW, és Ázsia-Nissan. Tudom hogy ez egy kicsit elvont gondolkozás de hirtelen ez jutott róla eszembe. üdv 😀

Vélemény, hozzászólás?