79 éves focisztár hirdeti a Jeep-et

Időseket céloz az idén 70 éves Jeep

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A második világháború idején, 1941-ben alapított, azaz idén 70 éves Jeep autómárkát egy, a Jeepnél közel 10 évvel idősebb ausztrál focista, Jim Hafey hirdeti.

Ügyes trükk a második világháború idején, 1941-ben alapított, ma már a Chrysler szárnyai alá tartozó Jeep-től, hogy legújabb, Ausztráliában játszott reklámjával az időseket célozza. A hirdetés főszereplője a jelenleg még hetvenkilencedik életévében járó, augusztus ötödikén nyolcvanadik évébe lépő Jim Hafey focicsillag. A nem csak focistaként, hanem edzőként, kommentátorként is ismert és elismert sportolót az általa 1967-1976 között vezetett és ez idő alatt 248 meccséből 173-at megnyert Richmond focicsapat az évszázad edzőjének választotta s az életkora ellenére ma is kiváló kondiban lévő Hafey ma is minden nap keményen edz. Gyakorlatilag a Jeep hirdetéséből mindennapos gyakorlataiba kapunk betekintést, Hafey-től megtudhatjuk, hogy életkora aligha tartja vissza az edzéstől, majd a klip végén az aktuális Wrangler orrát láthatjuk: "Néhány 70 éves nem riad vissza!". A reklám egyrészt ügyesen von párhuzamot az erőnlétével sok középkorúnak is mintát állító sportoló és a Jeep között, másrészt nyilvánvalóan könnyedén szólítja meg a Hafey-vel egyező korosztályúakat is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?