84 autó, 3 repülő és egy jacht is jár minden Bugatti mellé

Mennyire gazadag egy átlagos Bugatti tulajdonos?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Van, aki luxusautót vesz, és azzal jár, és van, akinek a garázsban egy egész flotta áll ilyenekből. Mije van egy átlagos Bugatti tulajnak?


A Volkswagen csoport márkái közül mifelénk leginkább a Skoda pörög, meg a Népautó, de azért a legtöbbünknek egy új Audi megvásárlásához is nagyjából a lottóötös lenne az alapfeltétel. Lamborghini, Bentley és Bugatti? Maximum a monitorunk háttere lehet ilyen. No mindegy, nem kell keseregni, jól elvagyunk ócska és átlagos autóinkkal, de azért álljunk meg egy kicsit a Bentley és Bugatti vezérének szavain időzve. Wolfgang Dürheimer a Bloombergnek azt mondta, hogy nagyon nagy különbség van a két márka vásárlói között. Innen nézve ez kicsit fura, mert aki ilyet vesz, az ugye dúsgazdag. A kérdés most az, hogy mennyire? Dürheimer szerint az átlagos Bentley-vevő garázsában már 8 autó áll, mire úgy érzi, hogy megvehet még egy Bentley-t is ezek mellé. A Bugatti klienseihez képest a Bentley-vevők persze kispályások: nekik van már otthon 84 kocsi (talán közte néhány Bentley is), 3 magánrepülő és egy jacht is, mire úgy érzik, kéne még egy Bugatti is. A Bugatti a 8 éve gyártott Veyronból és altípusaiból 450 példányt tervez. Ez a mennyiség a Bentley-nél elmegy egy pár hét alatt is akár, igaz, az ő autóik tizedannyiba kerülnek, mint a francia konszerntársáéi.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?