911-es Porschével az erdőben? Nooormális?!

Úgy ment előre az erdei ösvényen a 911-essel, mintha mindennapos mutatvány lenne

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Néhány bringázó srácot lepett meg egy autós, amikor utolérte őket az erdei ösvényen. Megesik az ilyen, csakhogy a vas egy új 911-es Porsche volt, persze videóra vették.

A helyszín Bulgária, valahol Szófia mellett, egy erdős rész. A felvételt készítő egy kerékpáros, aki barátaival éppen kiszakadva a városból tekert egy erdei csapáson, amikor meglepte őket egy autós, félrehúzódtak. Az autó azonban nem egy olyan szerkezet, amire számítana az ember az erdőben, de még durvább földúton sem, egy Porsche 911 4S kabrió jött velük szembe. Ahogy az a felvételen is látható, nem egy döngölt, autók számára is járható szakaszon futottak bele, hanem egy gyalog és kerékpárral is fárasztóan használható ösvényen. Az idős sofőr azonban úgy halad előre, mintha ez mindennapos lenne a számára. Lehet, hogy az is?
Hirdetés
A Facebookra felkerült videó alatt kommentekben többen jelezték, hogy látták a bácsit máskor is az új Porschével földúton. Ezek alapján nem csak a navigáció téves, vagy tévesen értelmezett utasításai alapján jutott oda, ahol lencsevégre kapták. Egy biztos, a technikát nem kímélte. A pár másodperces videóban is van nyúzás rendesen. A sportkocsi futóművének rugóútjai nem bírnak a szintkülönbségekkel, hallani, ahogy többször is lehasal, vagy ahogy a hátsó lökhárítóját húzza a köveken, de látni, ahogy emelgeti a kerekeit is. Átküzdi a sportkocsit egy patakon is, aztán vége a felvételnek. Érdekes lett volna az útja további része, de teljesen megértjük, ha ezt személyesen átélni sem volt egyszerű látvány, a videó után is nehéz megszólalni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?