A 7-es után itt a 3-as BMW is kémfotókon

A 3-as BMW is megkapja a maga faceliftjét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW háza táján manapság egymást érik a prototípusok. Az Automedia kémfotósai ezúttal a frissülő 3-as szériát kapták lencsevégre.

2018-ban mutatták be a mostani 3-as szériát, azonban az elmúlt években számos újítást jelentett be a bajor márka, így előbb-utóbb várható volt, hogy érkezik egy frissítés a 3-as sorozathoz is. Az Automdeia forrásai szerint a mostani facelift leginkább az autó belsejét érinti: az iDrive 7.0 funkció megjelenése mellett nagyobb kijelzőket kap a 3-as széria, mely leginkább a középkonzolt érinti, illetve minden bizonnyal szoftveres finomításokat is eszközöl a bajor vállalat. Ugyanakkor az autó küllemén is megfigyelhetőek az álcafólia ellenére változások; elöl kissé átalakul a fényszórók kialakítása, de a hűtőrácsokat is újragondolták a BMW mérnökei.
Hirdetés
Motorikusan a jelenlegi információk szerint a 3-as szériában is egyre nagyobb hangsúlyt kap az elektrifikáció. A szigorodó EU-s szabályok miatt a jelenlegi M340i és M340d az Euro 7-es szabványok miatt 2025-től nehezen lehetne eladható, ezért minden bizonnyal valamivel környezetkímélőbb erőforrást szerelnek az új modellekbe a németek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?