A betonoszlop törte derékba az autólopást, szó szerint

Elkötött egy autót, de nem jutott vele messzire egy eltiltott, ittas sofőr

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy böhönyei férfi az éj leple alatt kötött el egy Nissant, a vezetéstől végleg eltiltva, feltehetően ittasan. Egy közeli betonoszlopig jutott, ahol csúnyán összetörte az autót, majd gyalogosan távozott.

Eredetileg ismeretlen tettes ellen kezdtek el nyomozni néhány napja a rendőrök, amikor Marcaliban egy családi ház udvaráról az éj leple alatt elloptak egy nagyjából 20 éves Nissan Almerát. Az autót gyorsan megtalálták, az önjelölt sofőr ugyanis nem jutott vele messzire: a szomszédos településrészen egy út melletti betonoszlopnak hajtott, majd gyalogosan távozott a helyszínről. A balesetben senki sem sérült meg, de a Nissan annyira összetört, hogy azt már biztosan nem éri meg helyreállítani, már persze ha ez egyáltalán lehetséges az ütközés után.
Hirdetés
Az adatgyűjtés során egy 43 éves böhönyei lakos került a hatóság látókörébe. A marcali nyomozók a feltételezett elkövetőt három nappal az eset után jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Kiderült, hogy jó nyomon jártak, ráadásul a sofőrrel szemben az ittas vezetés gyanúja is felmerült. Szintén érdekes részlet, hogy a férfit a bíróság korábbi ítéletében a járművezetéstől már végleg eltiltotta, így józanul, a tulajdonos tudomásával és engedélyével sem vihette volna el az autót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?