A Ferrari és a Mercedes is beadta a derekát a Netflixnek

A 2. évadban a teljes F1-es mezőny elstartol a Netflixen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövőre érkezik a Netflixen a Forma-1-es dokumentumfilm-sorozat, a Drive to Survive második évada – ráadásul a teljes mezőnyt felsorakoztatva.

Az idei F1-es szezon nyitányaként, márciusban debütált a Netflixen az a 10 részes dokumentumfilm-sorozat, ami a száguldó cirkusz kulisszái mögött kalauzolta végig az érdeklődő nézőket. Bár a Drive to Survive nagy sikert aratott, hiszen ellőtte nem igazán nyerhettünk ilyen részletes bepillantást a színfalak mögé, a keserű szájízt sem úsztuk meg: ugyanis pont a két top csapat, a Ferrari és a Mercedes nem volt hajlandó részt venni a projektben arra hivatkozva, hogy ők inkább a bajnokságra koncentrálnak.
Az idei évre azonban úgy tűnik, hogy fordult a kocka: a hivatalos bejelentés alapján, immár a teljes mezőny felsorakozik a képzeletbeli rajtrácson! Így a 2020-ban érkező második évadban már a Mercedes, illetve a Ferrari szemszögéből is végigkísérhetjük a 2019-es – valljuk be, egyelőre nem túl izgalmas – Forma-1-es szezont.
Hirdetés
„Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét együtt dolgozhatunk a Netflix-szel a Drive to Survive második évadán. Ez a sorozat igazi unikum, ami lehetővé teszi a rajongók számára, hogy a Forma-1 eddig ismeretlen oldalával is megismerkedjenek, bemutatva nekik mindazokat a személyiségeket illetve érzelmeket, amelyeken minden csapat és versenyző átmegy a pályán, és azon kívül is. A Drive to Survive tette lehetővé számunkra azt, hogy világszerte egy teljesen új rajongói bázist érjünk el, a Netfilx pedig remek partner abban, hogy továbbra is a rajongókat helyezzük a középpontba, és még nyitottabbá, illetve elérhetőbbé tegyük ezt a sportot számukra.” – mondta el Ian Holmes, a Forma-1 médiajogi igazgatója.
Az első évad trailere alább látható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?