A főváros felé nyitott a piacvezető Nissan-kereskedés

Nissan Hovány Budapesten is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az ország legnagyobb darabszámban értékesítő Nissan-márkaképviselete, a Nissan Hovány Budapesten is megnyitotta autószalonját és márkaszervizét.


Öt megyeszékhely - Kecskemét, Békéscsaba, Szeged, Debrecen és Szolnok - után Budapesten is megnyitotta kapuit a Nissan Hovány, a Lágymányosi híd pesti hídfőjénél. A tágas autószalonban a Nissan személy- és kis-haszongépjármű paletta összes modellje megtekinthető, többek között az új Juke, Qashqai, Qashqai+2, Note, Navara, 370Z és Murano is. Az értékesítés mellett természetesen profi szerviz is működik az új fővárosi Nissan márkakereskedésében, a különböző modellek időszakos és garancia időn túli szervizét képzett szakembereik a legkorszerűbb eszközökkel végzik – a szolgáltatás teljes körű, autószereléstől a diagnosztikán, a villamossági szerelésen át, karosszéria-munkákig és fényezésig.
A szalonban saját képviseletet hozott létre a cégcsoport flottaértékesítési szolgálata, az Eurofleet is, amely a flottavásárlóknak kínál kedvező konstrukciókat gépjárműparkjuk beszerzéséhez, üzemeltetéséhez.
A Nissan Hovány budapesti márkakereskedésének vezetésével a cég debreceni és szolnoki érdekeltségeinek korábbi első emberét, Gelencsér Gergelyt bízták meg, aki komoly autós tapasztalatokkal rendelkező, 11 fős csapatával végzi a márkakereskedői teendőket.
A jelenleg 9 autómárka képviseletét ellátó Hovány Cégcsoport első vállalkozása 1991-ben alakult Kecskeméten, először éppen a Nissan márkára szerződött. 1994-ben az akkori Nissan-importőr kivonulása miatt váltani kényszerült a társaság, így a Ford képviseletét látta el egészen 2006-ig, az autókereskedelem piaci liberalizációjáig, amikor még több márka csatlakozott a csoporthoz. Az egész Dél-Alföldön szerephez jutott a vállalkozáscsoport, 2008-tól pedig a régió határain túlra, Debrecenbe is eljutott, megint csak a Nissannal. 2010 újabb két Nissan márkaképviselet megnyitását hozta a Nissan Hoványként ismert Hovány Dél-Alföld Kft. számára: a májusi szolnoki rajt után Budapesten jelentkezik a Hovány Márton nevével fémjelzett minőség. Az eltelt 20 év alatt számtalan hazai és nemzetközi sikert könyvelhetett el a cégcsoport, év márkaképviselete kitüntetések, kiválósági és elnöki díjak jelzik útjukat, 2005-ben pedig Hovány Mártont, a vállalkozáscsoport alapítóját és vezetőjét választották az év vállalkozójává Magyarországon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?