A G-osztály egy valódi dinoszarurusz

A Merci szerint is már a dinók óta velünk van a G-osztály

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes G-osztály az autógyártás dinoszauruszai közé tartozik. Egy igazi rocksztár, meghatározó modell, és a Mercinél is így kezelik, olyan, mintha mindig is velünk lett volna.


Hamarosan bemutatkozik, fotóival már ki is csúszott az új Mercedes G-osztály, és ez most nem csak holmi modernizálás, teljesen új generáció érkezik. A modell történetében ekkora változás még nem volt, és ez a márkát is megérinti érzelmileg, hiszen egy olyan bástyájuktól búcsúznak el, ami mindig is velük volt. Persze csak 1979-óta, mégis olyan, mintha mindig ismertük volna, és ebből a Mercinél is hatalmas poént csinálnak.
Hirdetés

Elengedték a hagyományos beharangozó fotós stílust és videóval jelentkeztek, mondjuk az új autót ebben egy pillanatig sem látjuk. Van helyette viszont egy régi, méghozzá egy óriási borostyán kőbe zárva. Megvan a Jurassic Park jelenete, ahol a borostyánkőbe zárt szúnyogból nyerik ki a dinoszaurusz DNS-ét? Valahogy így születik újjá a G-osztály is, persze modernizálva, de az eredeti modell génjeit hordozva magában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?