A hét vicce: a Nismo tényleg bevállalná a Navarát

Nissan Navara Nismo, avagy gumicsizma helyett versenyzőcipő

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Nissan Navara legfrissebb változata egyelőre nem érkezett meg Európába, de már nagy a híre, merthogy lehet belőle Nismo változat is.


Hogy kell elképzelni egy Nismo kivitelű Navarát? Ha a 370Z irányából nézzük, akkor vicces lenne a felkeményített hátsó laprugóköteg. Ha viszont azt nézzük, hogy a Nissan ezerrel tolja a Nismo brandet, akkor érthető, hogy a Note Nismo után ezt is megcsinálják. Nem titok, hogy a Nismóval le akarják fedni majd a teljes Nissan modellpalettát, de a platós sportváltozata azért már elég vad gondoltat.
Hirdetés

Nem így látja ezt Darren Cox, a Nissan globális eladásért és marketingért felelős vezetője. Szerinte ez egy igen érdekes kihívás lenne, de azt is hozzátette, a névhez méltóan az átalakítás több lenne a nagy kerék és a díszes felirat kombinációjánál. Egy biztos, ha tényleg elkészül, az nem a következő egy-két évben lesz. Annál valószínűbb, hogy az erre alkalmasabb Qashqai kompakt crossovert veszik kezelésbe a japán tunerek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?