A Honda új flottája bearanyozza a napod!

Egy aranyozott fűnyírót, esetleg stabil motort, vagy egy Civic Type R-t?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elég különleges flottát állított össze az ausztrál Honda képviselet. Bearanyozták a legfontosabb termékeiket, van itt Type R, NSX, gyorsasági és terepmotor, de még fűnyíró is.


Amit a fotókon most látsz, arra nehezen találni szavakat, egyrészt azért, mert bitang jól áll az arany fóliázás a Honda Civic Type R-nek és nem kevésbé jól az NSX-nek is. Ám az ausztrál Honda képviselet flottájában nem csak autók vannak, még a CBR100RR és a CRF450L motor is jól mutat bearanyozva, de van itt még egy pár apróság, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. A CRF50F gyerekmotorért biztosan odalettünk volna kölyökkorunkban, ám az EU22i generátorhoz és a HRU19 Buffalo Premium fűnyíróhoz egyelőre nem tudjuk, mit is szóljuk. Menő, vagy nem?
Hirdetés

Valójában ez csak egy geg, amit az ausztrál Honda képviselet talált ki annak örömére, hogy megünnepeljék 50 éves jelenlétüket az országban. A csúcstermékeiket fóliázták le aranyszínűre, mindegyik egyedi dekort kapott, de csupán kiállítási tárgyak lesznek, fizetni nem lehet értük a Hondánál, legalábbis egyelőre. Mert az autókat és a motorokat látva különleges limitált széria lehetne belőlük, de ki tudja, lehet, hogy egy ilyen stabilmotor is jól mutatna bármelyik építkezésen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?