A kormány a helyén van, kivéve a menetrend szerinti buszon

Leesett a busz kormánya, de a sofőr nem esett kétségbe

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nyár, meleg, a busz meg tömve van. De nem baj, mert szólnak a nyári slágerek, és Máltán vagyunk. Az sem gond, mikor leesik a kormánykerék.


Na tessék! Nem csak a nagy Oroszországban történnek furcsaságok az utakon. A videó készítője azt a magyarázatot fűzte az esethez, hogy ezért kezdett videózni, mert a busz kormánya feltűnően lötyögött. A menetrend szerinti járat meg csak ment tovább, rajta turistákkal. Szerencsére egy nagyobb kanyar után maradt a kormánykerék a sofőr kezében és nem közben, így baleset nem történt. A buszvezető megpróbálta visszatenni az irányzékot a helyére, de nem járt sikerrel, ezért később leszállította az utasokat.
Hirdetés


Az amerikai autós sajtóban nagyon keményen leszólták az elállófülű, pohos sofőrt, és hát valóban felelőtlenség, hogy a gatya kormánnyal továbbhajtott. Önmagában a buszközlekedést is támadni kezdték többen, de ez azért egy ennél összetettebb kérdés. Én személy szerint szeretek buszozni, de nekem is vannak buszos rémtörténeteim. Bár Magyarországon is finoman szólva változatos a közösségi közlekedést bonyolító buszok minősége, de mára azért egyre több a jó példa a normális állapotú járművekre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?