A következő Koleos majd nem lesz ronda

A Renault ígérete szerint jobb minőségű és szebb lesz a Koleos utódja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Kadjar megjelenésével a Renault végre jó útra lépett a műterepjáró gyártásban. Lehet azonban, hogy a balsikerű Koleos mégsem rá fog hasonlítani.


A Renault rákapcsolt. Áprilisban még csak nem hivatalos grafikát láthattunk a következő Renault Koleosról, most viszont új információk vannak róla. Laurens van den Acker, a Renault fődizájnere úgy fogalmazott, hogy a Koleos utódja egy teljesen más autó lesz, mint az eddigi volt. A Mégane, illetve a Scénic harmadik generációjával közös alapokat használó, de mégis a túlzottan koreai Samsung QM5-höz közel álló Koleost nem ölelték a keblükre az európai vásárlók. Ezt a fiaskót az új Kadjar és az Espace bemutatásával már javítottnak is tekinthetjük, menetpróbájuk alapján mindkettő kifejezetten jó.
Hirdetés


Egy nagy hétüléses és egy, a kategória átlagára ráverő kompakt ötüléses közé, de lehet inkább mellé fog becsatlakozni az új Koleos. Van den Acker szerint egy sokkal kifinomultabb és csinosabb kocsit várhatunk, de ennél többet nem árult el. Azt tudni már, hogy Ausztráliában is árulni fogják, de a kínai gyártásról és fejlesztésről szóló pletykák innen nézve alaptalannak tűnnek. Jóval valószínűbb, hogy a Renault-Nissan CMF platformjára fog ez is épülni, és a Nissan X-Trailhez hasonlóan hét üléssel is lehet majd kérni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?