A Lamborghini újjáéleszt egy ikont: jön az új Countach!

Hivatalos weboldalt és beharangozó videót is kapott az új Lamborghini Countach

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Merész vállalás egy gyártónak az egyik legikonikusabb régi modelljéhez nyúlni, főleg, ha az 40 éve akkora szám volt, hogy minden falon annak a posztere lógott. Most mégis erre készül a Lamborghini: bejelentették, hogy érkezik az új Countach.

Egyelőre még szinte semmit sem árultak el róla, de már magában nagy szám az is, hogy jön. Az előzetes videóban inkább a régi Countach hagyatékára támaszkodtak az olasz gyártónál, ami érthető is, hiszen annak idején 16 éven keresztül gyártották, és tagadhatatlan, hogy az volt az egyik legmenőbb autó a földön. Összesen 1983 darab készült belőle, mégis mindenki tudja, mit takar az elnevezés, a Lamborghini máig tartó szögletes és vad stílusának alapja ez a remekmű. Ki tudja, talán az új Countach is poszter lesz több millió falon?
Hirdetés
Ez itt a legnagyobb probléma: senki sem tudja, hiszen a már említett teaser videón kívül csak egy lepel tárul elénk az új Countach hivatalos weboldalán. Sajnos még az is benne van, hogy a felhajtás nagyobb, mint az aktuális esemény, és ez csak egy Aventador verzió lesz, vagy egy tanulmányautó, de mi van akkor, ha ez a következő nagy dobása a cégnek? Az is megeshet, hogy itt láthatjuk majd először a Lamborghini jövőjét, erre utalhat a "Future is our Legacy", avagy "A jövő a hagyatékunk" felirat is. Valószínűleg hamarosan jönnek további infók is, és biztosan van még ott több fotó is, ahonnan ez jött, hiszen a hivatalos oldalról letöltött kép kreatívan a "countach_teas2" fájlnevet kapta, ami alapján valószínűleg legalább még egy kép már most is létezik az autóról. Ti mit gondoltok, mi lesz ebből?
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?