A legmenőbb platósok – egyelőre csak virtuálisan

X-Tomi ezúttal sportkocsikat platósított

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy Chevy El Camino, vagy egy felhúzott ős VW Caddy helyett a mai legmenőbb GT-k és sportkocsik platóval. Nem álom, X-Tomi megrajzolta.


Kedvenc viruáltunerünk és honfitársunk, a terveivel a nemzetközi autós sajtóba is rendszeresen bekerülő X-Tomi megint gurított egy nagyot. A még nem is létező, de azért valóságközeli modellek és kivitelváltozatok elkészítése mellet újabban ráállt egész autókategóriák újrateremtésére. A valaha létezett olcsó sportkocsik mintájára megcsinálta a mai gépek fapadosított változatát.
Hirdetés

Legújabb ötletével meg a mára az európai kínálatból gyakorlatilag kiveszett személyautó alapú pickupokat hozza vissza. Amerikában és Ausztráliában létezett ezekből erős, V8-as kivitel is, de ezeknek mára leáldozott, helyüket a praktikusabb és ma divatos SUV-ok, meg a kényelmes, újabb platósok vették át. X-Tomi megmutatja, milyenek lehetnének a mai kupék és sportkocsik platósan. Képek a galériában a BMW M4-ről, a Toyota GT86-ról és még több más típusról, természetesen platóval.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?