A legújabb Nismo modell pedig…a Leaf!

Megérkezett a legkívánatosabb Nissan Leaf

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hitegettek vele sokáig, most végre meg is lépték, bár nagy kérdés, mégis mi tartott ennyi ideig a Nissan Leaf megalkotásában.


Tegye fel a kezét, aki már várta, hogy a Nismo megpiszkálja a Leafet? Vagyunk egy páran biztosan, na persze egyikünk sem arra számított, ami valójában történt, hisz semmiféle változtatást nem eszközöltek a hajtáson. A Leaf most sem megy rosszul, ám egy kis tűzzel talán érdekesebbé lehetett volna tenni, de nem így lett. Vezethetőségén viszont javítottak, változtattak a futóművén és kormányzásán, valamint erősebb fékeket kapott, amikre a visszatermelés és az egypedálos vezetés miatt túl nagy szükség talán nem is volt.
Hirdetés

A Nismo Leaf valójában csak kifelé mutat sokat, újak a lökhárítói, küszöbjei és felnijei, a toldatokon, tükrökön pedig megtaláljuk a Nismo jellegzetes piros szegését. Változott kicsit a belső is, sportosabbra vették a kormányt, valamint az indítógombot, egész pontosan annak foglalatát fényezték pirosra. A Nissan Leaf Nismoért viszont senki ne rohanjon a kereskedésbe, kivéve akkor, ha Japánban él. A sportosra vett villanyautót ugyanis sehol máshol, csak szülőhazájában fogják árulni, már idén megjelenik a piacon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?