A legviccesebb mémek az űrjáró Tesláról!

Érkeznek a mémek az űrben forgó Tesláról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A mémgyárosok számára természetesen kihagyhatatlan egy autó az űrben. És ennek mi csak örülhetünk!

Miként arról a héten beszámoltunk, Elon Musk zseniális marketinghúzással egy Tesla Roadstert erősített a SpaceX marsjáró rakétájára és űrutazásra küldte az autót. Kérdéses, hogy meddig marad épségben a jármű. A komoly fejtegetések alapján néhány év alatt tönkreteszi a sugárzás, illetve a mikrometeorok csapása. Viszont létezik egy komolytalanabb réteg, akik inkább humoros mémeket gyártanak az eseményről, egy kis vidámságot csempészve a mindennapjainkba. Kiválasztottunk néhányat a jobbak közül, ám a mémgyárosok nem pihennek, szóval érdemes tovább kutatni, mert egyre újabbak bukkannak fel.
Hirdetés

1. „Én, amikor azt mondom, hogy öt perc múlva ott vagyok.” 2. Mindenki: „Határ a csillagos ég.”
Elon Musk: „Fogd meg a söröm egy pillanatra!”
3. „Utak? Ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra” - ehhez valószínűleg nem szükséges kommentár 4. Természetesen a Fast and furious pillantása sem kerülhette el Musk űrjáróját. 5. „Ezt látnia kell kapitány. Valamiféle idegen űrhajó.” 6. A tinik párbeszédei is új értelmet nyerhetnek!
Csaj: Gyere át hozzám, bébi!
Srác: De hát a Marson vagy!
Csaj: Nincsenek itthon a szüleim
Srác: #FalconHevy #SpaceX
És még két kép. Az egyik a laposföld-hívők számára.

Ez pedig a Star Wars rajongók kedvéért. A végére pedig egy kis könyvajánló. A Tesla központi kijelzőjén látható „Ne ess pánikba!” felirat azok számára lehet ismerős, akik olvasták a Galaxis útikalauz stopposoknak című regényt. Douglas Adams fő műve, a világ egyetlen ötrészes trilógiája, minden űrstoppos számára segítséget nyújt. Az útikalauz borítóján szerepel szép, nagy betűkkel az imént említett felirat. Jár a dupla piros pont Musknak!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?