A lehetőségekhez képest izgalmasnak tűnik a BMW új négyajtósa

Érkezik a 2-es BMW Gran Coupé kivitele, a nagyok vonásaival

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem enged a BMW abból a stílusból, mely meghatározza a Gran Coupé modelleket. Érkezik a fronthajtású 2-es, melynek stílusa kikezdhetetlen lesz.


A bemutatóig még van pár hónap, a BMW mégie elkezdte mutogatni az érkező 2-es Gran Coupét. Természetesen egyelőre álcázva, de így is elég sokat láthatunk az új modellből, mely az 1-eshez hasonlóan keresztmotoros és alapból elsőkerékhajtással érkezik. Külsőre az álcázás ellenére már most látszik, hogy elöl trükköztek a fényszórók formáival, hogy meg lehessen különböztetni az 1-estől, hátul viszont határozottan hozza az új kupé modellek vonásait.
Hirdetés
A név kötelez elven az is tisztán kivehető, hogy a belépő szintű prémium lépcsőshátú, kupétetős négyajtós keret nélküli ablakokkal érkezik. Szintén nincs elrejtve túlzottan a C-oszlop, mely talán a legvékonyabb lesz a kategóriában, köszönhetően annak, hogy az ablakvonalat alaposan hátra húzták, az az ajtókon is túlnyúlik, így a kilátás elég jónak ígérkezik az új modellben. Technikai információkból egyelőre annyit szórt el a márka, hogy az i3s-ben bemutatkozott, és az 1-esben is szereplő ARB kipörgésgátló rendszert használja a 2-es Gran Coupé, valamint lesz M235i xDrive modell, mely alapáron sportfutóművel, Torsen technológiás önzáró differenciálművel és 306 lóerős 2,0 literes turbós benzinmotorral érkezik. A bemutatóját novemberben tartják, az álcázott autót fotózók pedig egy QR kódot is leolvashatnak, mely az eddig tudható információkat összegyűjtő weboldalra visz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?