A Lexus a legkiválóbb autómárka Amerikában, de nyakán a Volvo

Dupláztak: a Lexus ügyfelei a legelégedettebbek az USA-ban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az amerikai ügyfél-elégedettségi index (ACSI) minden évben 250.000 fogyasztót kérdez meg arról, hogy mennyire elégedettek fogyasztási cikkeikkel: ebben a felmérésben tudott a Lexus duplázni az autómárkák között.

A márka nem csak a prémiumszegmensben, de az abszolút összesítésben is az élen végzett – a Volvóval holtversenyben. A 100 adható pontból mindkét gyártó 85 pontot szerzett meg, ráadásul az autók kényelmére és biztonságára vonatkozó kérdésekre mindkét márka maximum pontszámot kapott.
Hirdetés

A felmérések alapján az amerikai ügyfelek a lehető legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztásra vágynak, és ezt a Lexus úttörő hibrid típusaiban meg is kapják. Külön kiemelték, hogy a Lexus ES 300h bizonyult a legkedvezőbb fogyasztású, nem pusztán elektromos üzemű prémium gépkocsinak mind a 92 éves múltra visszatekintő Kelley Blue Book 2018-as üzemanyag-fogyasztási rangsora, mind az 1936-os alapítású fogyasztási-tanácsadó – piackutató szervezet, a Consumer Reports folyamatosan frissülő listája szerint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?