A Lexus filmes sikereire az Oscar-díj teheti fel a koronát!

Megérkezhet az első Oscar-díj a Lexus háza tájára!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autómárka már nem csak az utakon, a filmvásznon is hódít. És ezt most az egyik legrangosabb díjjal jutalmazhatják.

A gyártó és a Marvel közös produkciója, a Fekete Párduc sikere egészen megdöbbentő volt: 1,35 milliárd dolláros bevétele minden idők legsikeresebb képregény-feldolgozása és szuperhős filmje lett.
Hirdetés

A mű 3 Golden Globe jelölés mellett 7 Oscar-díj jelölést is bezsebelt (legjobb film, legjobb látványtervezés, legjobb jelmez, legjobb zene, legjobb betétdal, legjobb hangkeverés és legjobb hangvágás), de a szakértők szerint egy nyolcadikat is simán megérdemelt volna: a legjobb vizuális effektekért járót is.
Elmondható tehát, hogy a Lexus eléggé ráérzett a filmben rejlő potenciálra, amiben a márka modelljei (főként a futurisztikus formavilágú LC szupersportkupé) is markáns szerepet kaptak. A film egyik leglátványosabb jelenete például az egyik autóüldözéses jelenet, amit a CGI munkálatok vezetője, Brendan Seals kommentált.
„Lövedékekkel kellett megrongálnunk a Lexust, betörni a szélvédőjét, a Párduc karmának nyomait rányomni, szóval jó néhány verzióját felépítettük a kocsinak mindenféle megrongált állapotban, hogy felhasználhassuk az egész jelenetben. Az egyik legizgalmasabb snitt az volt, mikor Klaue rálő a Párducra a szonikus fegyverrel, minek hála a Lexus LC-500 száz apró darabra hullik szét.”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2019.02.03. at 17:37
    Permalink

    Nemrég néztem meg a Superfly c. akció-thrillert, abban is egy LC volt a főszereplő autója. Lehet, hogy szépen-lassan elkezdi felkapni a filmes világ a Lexusokat…

Vélemény, hozzászólás?