A Mercedes G 63 AMG-t is kezelésbe vette a Mansory

840 lóerőt tud a Mansory Mercedes G 63 AMG

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nehéz ugyan a Mercedes G-osztálya, viszont 840 lóerő azért már meg tudja lódítani, pláne, hogy ehhez 1150 newtonméter nyomaték társul.

Önmagában is hordoz némi diszkrét bájt brutalitást a Mercedes-Benz G-osztálya, amit csak fokoz az AMG változat a maga legalább 571 lóerős teljesítményével. Akinek ez sem elég, az fordulhat például a Mansory tuningcéghez, amely még előcsalogat pár száz lóerőt a motorból. A beavatkozás után az itthon bő 93 millió forintért kínált G 65 AMG 630 lóerős teljesítményét is jelentősen felülmúló 840 lóerő adódik. Ennél is tisztességesebb a tuning eredményeként rendelkezésre álló 1150 newtonméteres forgatónyomaték.
Hirdetés
A motortuning mellett egy kis „szükséges” pluszt is adhat a Mansory a nem csak teljesítményében egyedi G-osztályra vágyóknak. Némi igazítás a külsőn, teljes kárpitcsere az utastérben, és a tulajdonosa rá sem ismer autójára. Az persze már más kérdés, hogy vajon jobban is tetszik-e neki a végeredmény, mint a gyári állapot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?