A Mercedes már a kupé E-osztályon dolgozik

2017-ben fog megjelenni a kétajtós Mercedes-Benz E-osztály

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A nemrég bemutatott új Mercedes-Benz E-osztályt még idén követi a kombi változat, jövőre meg jönnek a kétajtósok, a kupé és a kabrió.

A Mercedes-Benz új E-osztálya, a nemrég bemutatott W 213-as széria elődjéhez hasonlóan egy teljes modellpalettává fog fejlődni. Persze mindent csak szépen, fontossági sorrendben. Az évszaknak megfelelően épp a téli tesztek folynak, ahol a készülő kupét kapták lencsevégre. A szedánhoz képest az eltérések az A-oszlop mögött kezdődnek. Lejtős a tetővonal, a külső visszapillantók az ablak csücske helyett az ajtóra kerültek.
Hirdetés

A farrész és úgy általában a kocsi vonalvezetése nem lesz nagy meglepetés, hiszen az S-osztálynál eggyel nagyobb, a C-nél meg eggyel kisebb méretben már láttuk, mit hoznak ki ma Stuttgartban ebből a fazonból. Igazából sem a beltérben, sem a hajtásláncok terén nem várható igazi újdonság. Minden a szedán E-osztályban látottak szerint lesz - itt is és a kupéval együtt jövőre megjelenő kabrióban is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?