A nagy veretésbe közbeszólt a fekvőrendőr

Videó: drift a fekvőrendőrön

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mégis, mi volt a koncepció? Emberünk valószínüleg későn vette észre a fekvőrendőrt. Nem csak satuzott, de rá is kormányzott, fel is borult.


Kicsit megszaladt a kocsi a lejtőn, vagy eleve valami kivagyiskodás volt a cél - nem lehet tudni. Az alábbi videóból csak annyit láthatunk, hogy a kék trikós, talán egy nejlonszatyrot lóbáló figurának elég rendes az őrangyala. Békésen sétált, a nem túl vonzó környéken, amikor egy autó alig valamivel mellette felborult. Az ezüst kisautó talán egy Volkswagen Gol, amit a VW a brazil piacra gyárt. A videó leírásban nem szerepel, hogy Brazíliában járnánk, de az autóroncsokkal szegélyezett utca lehetne akár Rio de Janeiro egyik külvárosában is. A sofőr valamit nagyon félrenézett, nem tudni, hogy miért halad az út baloldalán és miért ekkora sebességgel. Fékez, de feltehetőleg kevésnek érzi - későn vehette észre a fekvőrendőrt. Hátha egy kanyarral jobb lesz, de nem, felborul a kisautó. Érdekes látni, miként akadnak el a kerekek, miután a forgalomlassító megdobta a kocsit.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?