A parkolás, amit látnod kell

Világbajnok, vagy közveszélyes őrült?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Talán nem kamu a hihetetlen parkolást rögzítő felvétel, a manővert másolni inkább ne tessék.

Állítólag egy hölgy vezette azt a Corsát, aminek a szenzációs, de közben persze életveszélyes parkolási manőverét rögzítette egy fedélzeti kamera. Moszkvában. Hogy kamu-e vagy sem, ki tudja, az mindenesetre valószínűnek tűnik, hogy szándékos lehetett a mutatvány, a sofőr meg profi kaszkadőr. Ugye senki nem próbálja utánacsinálni?
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.29. at 13:40
  Permalink

  Ki van zárva, hogy szándékosan csinálta. Ahhoz túl forgalmas az út, hogy ezzel épeszű ember próbálkozzon. Ha képzett kaszkadőrök csinálnák, akkor meg nem lenne szükség vészfékezésre. Tuti véletlen jött ki ennyire szerencsésen a manőver.
  Ezt természetesen megerősítette Ken Block haverom is! 🙂

 • 2017.10.29. at 13:40
  Permalink

  Szerintem sem kamu, elég ha megnézzük hogy kezdődik az egész: a kék corsa elévág a sávban, azt próbálja kikerülni…. igen látványosan.:-)

 • 2017.10.29. at 13:40
  Permalink

  Van egy autvers. barátom, aki 10-ből 10-szer megcsinálja ezt úgy,hogy a padkától távolabb nincs 5-6 cm-nél. Persze üres úttsten. Beültem mellé és figyeltem nagyon, hogyan csinálja: a kétsávos úton kb. 50-60 km/h a sebeség, aztán villámgyors sebesség váltás, icipici jobbra és aztán balra sivítva csúszunk a beton padka széléhez. Próbáltam, de nekem nem ment. Mutattam neki a képet,véleménye:igen ügyes, megtervezett manőver, a többi autó szépen fedezte a “parkolást”. Ő tudja,nekem ez 10-ből egyszer sem sikerült.

 • 2017.10.29. at 13:40
  Permalink

  Az, hogy ezt valaki eltervezte és kivitelezte kb. annyi az esély, mint hogy én a hétvégén megnyerem az ötös lottót. Tehát semmi, hiszen nem is lottózom. 🙂

 • 2017.10.29. at 13:40
  Permalink

  haha nyilván olyan profi h tudta h. van ott egy szabad hely, hogy tudta hogy pont egy milivel fog a padlófékező lada elött becsúszni, h. számított rá hogy be fog húzódni elé valaki…. csakis így lehetett… xddd…. inkább: besorolt elé másik opel corsa aztán elvesztette az uralmát a kocsi fölött ezért elkezdett csúszni aztán mint látható ellenkormányzott és éppen egy két milivel a lada elött becsúszott szerencséjére egy üres parkolóhelyre. ez így valószínűbb, mert amúgy irreálisabb mint a 6000 lóerős trabant, de értem kellett egy cikk a tökéletes orosz sofőrről, aki olyan jól parkol driftelve mint senki más még hátsó kerékhajtású autóval sem :DDD amúgy mielőtt balra rántja az autót elötte jobbra rántja a másik autó miatt aztán visszavinné normálhelyzetbe a kocsit amikor elkezdi balra obbra vinni a kocsit, nincs ebben semmi nagy tudás, egyszerűen elvesztette az autó flött az uralmát

 • 2017.10.29. at 13:40
  Permalink

  Valóban másképp látom, de szerintem sem fogunk összeveszni rajta. Én azt látom, hogy a sofőr szándékosan rántja balra az autót, hogy aztán azonnal jobbra rántsa vélhetően kézifékestül. És ballábfékestül. A helyre is szüksége volt és a terhelésváltásra is. Ilyet tökéletes ívet nem lehet véletlenül. Szerintem. Persze egy barom volt és szerencsés is, hogy így kiadta és senki nem sérült meg.

 • 2017.10.29. at 13:40
  Permalink

  Szerintem nem kamu, viszont nem szándékos. Ahogy én látom a történteket: Sávot váltottak előtte, ő meg elrántotta a kormányt, az autó beszitált, de nem tudta megfogni, belelépett a fékbe, az autó meg szépen kicsúszta magát a parkolóba. Szerintem ez színtiszta mázli volt.

Vélemény, hozzászólás?