A pickupok Maybachja

Így lesz a munkagépből luxuspickup!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Carlex Design kezelésbe vette a Mercedes-Benz X-osztályt, és egy exkluzív platóst faragott belőle.


Talán A Mercedes-Benz X-osztály jelenleg a legnagyobb luxust kínáló pickup a piacon, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne még exkluzívabb autót varázsolni belőle. A Carlex Design csapata pedig mindent meg is tett, hogy egy igazi drágakövet faragjon az autóból. Először a külsőt csinosították. A hűtőrácsot és a könnyűfém keréktárcsákat egyértelműen a limitált szériás Maybach S650 Cabriolet ihlette.
Hirdetés

A lengyel szakik nem restelltek szénszálas műanyagokat is felhasználni, így a lökhárítókat jól láthatóan ebből az anyagból készült betétek díszítik, ahogy a külső visszapillantó tükrök házait is. Látványosak továbbá a vaskos sárvédő szélesítések, amelyeknek a peremét szintén szénszálas műanyaggal tették látványosabbá. Hátul a hatalmas, újraértelmezett bukócsövek tűnnek fel egyből, viszont közelebb érve az autóhoz már látható a raktér tíkfa burkolata is. Kívül összesen 15 új díszítőelem számolható össze, ám a kéttónusú fényezés is magára vonja a figyelmet.

Az utastér sem kevésbé extravagáns. Szinte mindent bőr borít, a külsőhöz hasonlóan kéttónusú megoldással. A fehér dominál, de jutott még sötét Alcantara is néhány felületre. A bőr mellett a fa itt is feltűnik, például a kormánykerék karimáján, és a műszerfal közepén. Az átépítés természetesen nem olcsó mulatság. Összesen 105 ezer eurót (körülbelül 35 millió forintot) kérnek érte, ami tartalmazza az autót is.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?