A Pikes Peak csúcsa közelébe nem jutott fel a mentőhelikopter

Audi forgatáson lezuhant egy helikopter

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedtek annak a helikopternek az utasai, amiből az Audi számára készítettek filmet.

Valószínűleg épp nagyon festői, napfelkeltés filmet forgattak az önjáró Audi TT csúcshódításáról, amikor a filmes csapatot szállító helikopter a Pikes Peak csúcsnak közelében lezuhant reggel 7 órakor. A mentést nehezítette, hogy túlságosan magasan történt a szerencsétlenség ahhoz, hogy a mentőhelikopter odáig felrepüljön, ezért először egy mentőautóval lejjebb kellett vinni a sérülteket. Elsőre úgy tűnt, három könnyebb és egy súlyos sérültje van a balesetnek, de a fején megsérült embert is kiengedték később a kórházból a többiekkel együtt délután fél háromkor. A pilóta Jim Dirker volt, aki nagyon tapasztalt helikopterpilótának számít, a hegyi felfutó versenyeken hosszú évek óta ő szállítja az autókat követő filmes csapatot.
Nem tudni, mikor mutatják be a „A Car Called Shelley” elnevezésű filmet, amely az önjáró Audi TT-ről szól, amely nemrég meghódította a Pikes Peak csúcsát. A Shelley becenévvel egyébként Michele Moutonra utalnak, az Audi híres női ralipilótájára.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?