A piros pirulát választotta a G-osztály

Ott járt az új Mátrix film premierjén a Mercedes

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy Mercedes-Benz G-osztály is szerepet kapott az új Mátrix filmben, így talán nem is meglepő, hogy az alkotás premierjére is meghívták az autót. A terepjáró pedig rendhagyó módon érkezett a San Franciscó-i Castro Színház elé.

Legendás jelenet, amikor a Mátrix című film első részében a főhősnek két lehetőség közül kell választania. Egy kék és egy piros pirula közül, annak megfelelően, milyen világban szeretne tovább élni. Neo a pirosat választotta, hogy megismerje az igazságot. A Mercedes most a 4. felvonás premierjén szintén a piros színűt ajánlgatja, benne egy G-osztállyal. A stilizált piros pirula 12 méter hosszú, négy méter széles, illetve három és fél méter magas lett, így könnyedén elfért benne a „szelénszürke” Mercedes-AMG G 63. Viszont a filmben nem ezt a modellt használták. A vásznon egy fekete G 550-est láthat majd a közönség egy üldözéses akcióban, de nem szeretnénk többet elspoilerezni.
Hirdetés
A G-osztály és a vörös pirula nagyon jól illeszkedik egymáshoz. Mindkettő a szabadságot, az egyéniséget és az önrendelkezést képviseli. Ezért is örülünk, hogy egy rendkívüli és figyelemfelkeltő installációval támogathattuk a Warner Bros. Pictures-t a 'Mátrix: Feltámadások' mozibemutatóján" - mondta Dr. Emmerich Schiller, a Mercedes-Benz G GmbH ügyvezető igazgatója és a Mercedes-Benz AG terepjáró termékrészlegének vezetője. „Mintegy 20 éve ápolunk már szoros partnerséget a Warner Bros. vállalattal, hiszen a film, mint médium lehetővé teszi a márka- és termékkommunikáció rendkívül érzelemdús megvalósítását, sőt bizonyos mértékig halhatatlanná tételét is." Itthon december 23-tól vetítik a mozik az új Mátrix filmet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?