A Porsche már a kabrió szezonra készül – itt az új 911 Cabriolet

Nem kellett sokat várni az új Porsche 911 vászontetős változatára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csupán hat hét telt el az új Porsche 911 bemutatója óta és már itt is van a kabrió változat.


A Detroiti Autókiállításon már láthatja is a közönség január közepén az új vászontetős 911-et, amelyben ugyanaz a szív dobog, mint a kupéban. nevezetesen a háromliteres, biturbós boxermotor. A 450 lóerővel és 528 Nm forgatónyomatékkal megáldott masina gyorsulási értékei is megegyeznek a kupé menetteljesítményeivel. Ez azt jelenti, hogy az S változat 3,7 másodperc alatt, az összkerékhajtású 4S pedig 3,6 másodperc alatt éri el álló helyzetből a 100 km/h tempót. Az erőt az új fejlesztésű, nyolcfokozatú, kettős tengelykapcsolós sebességváltó továbbítja a kerekek felé, és ez a váltó már a hamarosan érkező hibrid változattal is kompatibilis.
Hirdetés

Kívül sincs változás a karosszérián a vászontetőt kivéve. Ez 12 másodperc alatt nyitható vagy zárható, és a művelet akár 50 km/h tempónál is kivitelezhető. Az utastérben szintén nincs semmi meglepetés a kupéhoz képest. Az új infotainment rendszert a kabrió is megkapta, így már jóval kevesebb gomb között kell eligazodnia a vezetőnek. Természetesen a digitális műszercsoport, középen az analóg kijelzővel is megtalálható a nyitható tetős 911-ben. Az autó már megrendelhető, az S modellért 110 ezer eurót (kb. 36 millió forintot) kérnek, míg a 4S változat alapára 116 ezer euró, tehát körülbelül 38 millió forint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?