A PSA furgonjai az Év Haszongépjárművei

A 2019-es Év Kishaszonjárműve díj a PSA-csoport furgonjait illeti

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Hannoveri Haszonjármű-kiállításon ítélték oda a PSA csoport furgonjainak az Év Haszongépjárműve díjat.


A díj sorsáról döntő, 25 európai szakújságíróból álló zsűri szinte egyöntetűen, 127 pontot adva ítélte győzelemre a PSA csoport áruszállítóit. Az Opel Combo, a Peugeot Partner és a Citroën Berlingo (valamint a Vauxhall változat) a Mercedes Sprintert előzte meg, ugyanis a csillagos rivális csak 92 pontot kapott. Az Opel egyébként már harmadszor vihette haza az IVOTY díjat. Korábban, 1999-ben az Astra Van, 2002-ben pedig az Opel Vivaro érdemelte ki az Év Kishaszonjárműve díjat, míg a PSA számára ez az ötödik IVOTY kitüntetés
Hirdetés

A díjat a Hannoveri Haszonjármű-kiállításon vette át Michael Lohscheller, az Opel vezérigazgatója, az IVOTY elnökének, Jarlath Sweeney-nek a kezéből. „Nagyon büszkék vagyunk erre a díjra. Győzelmünk megmutatja, milyen lehetőségek nyílnak meg az Opel előtt a PSA csoportban. A Combóval erélyesen támadunk az áruszállítók C-szegmensében – ahol eddig alulreprezentáltak voltunk. A könnyű haszonjárművek piacán nagy az Opel növekedési potenciálja. Ehhez járul hozzá, hogy a PSA csoport Rüsselsheimre osztotta egy új könnyű haszonjármű-platform kifejlesztését“ – nyilatkozta az Opel vezérigazgatója, Michael Lohscheller, a hannoveri díjátadón.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?