A Renault, ahol tud, segít!

Egyterűivel segít a Pető Intézetnek a Renault

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jótékonykodásra buzdít a Renault, január utolsó péntekéig bárki csatlakozhat.


Támogatandó felhívást tett közzé a Renault hazai forgalmazója, a lehető legtöbb játékot szeretnék összegyűjteni a Pető Intézet (hivatalos nevén Pető András Főiskola, küldetése a mozgásukban – elsősorban központi idegrendszeri sérülés miatt – nehézséggel és kihívással szembesülő, bármely életkorú emberek életminőségének javítása a konduktív pedagógia által) számára.
Nem kell új játékokra gondolni, nem kell zsebbe nyúlni, bármilyen még jó állapotú, de a saját családban már kevéssé használt játék és gyerekkönyv örömet okozhat az intézetben lévő gyerekek számára.
Hirdetés
A Renault felhívása egyben kiváló alkalom arra, hogy saját gyerekeinkkel is megismertessük a jótékonykodás fogalmát, örömét - adjunk, hogy örömet okozzunk, utóbbit természetesen saját magunknak is. Az ajándékokat január 27-ig bármely Renault kereskedésben le lehet adni - stílusosan az új Grand Scenic csomagtartójába, azokat pedig egy Trafic furgonnal (előre láthatólag január 31-én) fogják elvinni a Pető Intézetbe. Marad a Trafic is, hogy az intézet mindennapjai ne csak játékosabbak, könnyebbek is legyenek. Hogy a Trafic is sokat fog segíteni, abban biztosak lehetünk, tavaly teszteltük személyszállítóként, remek gép.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?