A Renault hozza a leghosszabb hatótávú haszonjárművet

Bő másfélszeres hatótávval jön a friss Renault Kangoo Z.E.

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az eleve azon kevesek közé tartozó Renault, amely a haszonjárművek piacán is kínál elektromos modellt, januárban nagy löketet ad a Kangoo-nak.

Írtunk már arról, hogy hamarosan hazánkban is kaphatók a Renault elektromos modelljei, immár az új, 400 kilométer hatótávú Zoét és a Kangoo Z.E.-t is beleértve. Utóbbi szintén frissül, mire hozzánk eljut, hiszen január 13-án, a Brüsszeli Autószalonon mutatják be a Kangoo Z.E. eddiginél bő másfélszer nagyobb hatótávolságot ígérő változatát.
Hirdetés
Ez 170 helyett konkrétan 270 kilométert jelent, és a Renault szerint a mindennapi használatban is képes megtenni 200 kilométert a Kangoo Z.E. Ezzel a Renault kínálja majd a leghosszabb hatótávú kishaszonjárművet, csak az a kérdés, hogy nálunk mikor.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 23:30
    Permalink

    Nem az a kérdés, hogy nálunk mikor, hanem hogy milyen töltési lehetőségeket kínál hozzá? Hiába a nagy hatótáv, ha nem lehet újratölteni az autót belátható időn belül! Minden újságíró hallgat róla, pedig a legfontosabb villanyautó tulajdongás immáron nem a hatótáv, hanem az AC töltés (belső inverter) fázis száma és teljesítménye. Ez határozza meg a használhatóságát.

Vélemény, hozzászólás?