A Renault Hungária is harcba szállt a COVID-19 ellen

Autókat adott a koronavírus elleni küzdelemhez a Renault Hungária

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A koronavírus elleni küzdelemben segítő Magyar Vöröskeresztnek adott használatra járműveket a Renault Hungária. A márka hazai importőre ezzel is szeretné segíteni a szervezet napi munkáját a rendkívüli helyzetben.

Az autómárkák hazai képviseletei között viszonylag nagy parkkal rendelkezik a Renault Hungária, talán nem ölnek meg, ha elárulom: jelenleg minden, nem home office-ban dolgozó kollégájuknak adtak szolgálati autót, hogy ne kelljen tömegközlekedniük. Flottájukból ráadásul most 7 autót felajánlottak a koronavírus elleni harchoz. Ezek egy részét a Magyar Vöröskereszt szociális gondozói használják az idősek, rászorulók mindennapi támogatásához, míg az autók egy másik részét a szervezet a már levett koronavírus-tesztek szállítására használja a vidéki városok és tesztközpontok között. Az autók között Renault és Dacia modellek egyaránt megtalálhatók, személy- és kishaszonjármű kivitelben is, az autókat kivétel nélkül országos autópályamatricával adták át - ahogyan azt mi is megszokhattuk a tesztautók esetén.„A jelenleg fennálló rendkívüli helyzetben rengeteg helyen van szükség a segítségre. Hisszük, hogy ebben az időszakban csak közös erővel, összefogva leszünk képesek valódi eredményeket elérni. Mi azzal tudjuk ebből elsősorban kivenni a részünket, hogy hozzájárulunk: az első vonalban küzdők mielőbb célba érjenek az ország egész területén. Ez a törekvés vezérelt minket, amikor használatra ajánlottuk flottánk egy részét a Magyar Vöröskereszt számára, remélve, hogy ily módon is hozzájárulhatunk a koronavírus elleni minél hatékonyabb küzdelemhez” – mondta Wachtler Tamás, a Renault Hungária ügyvezető igazgatója.
Hirdetés
Üdvözlendő a tett, biztosak vagyunk benne, hogy a Renault és a Dacia modellek is hálás autók lesznek, hiszen tudjuk egy Dokker Van is remek autó, a koronavírus ellen is jó szolgálatot tehet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?