A Renault legnagyobb multimédiás kijelzőjét kapja az új Clio

Már láthatod az új Renault Clio műszerfalát!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Először csak az utastérről mutatott néhány fotót a Renault, de valószínűleg még a hivatalos leleplezés előtt megérkeznek az ötödik generációs Clio külső képei is.


Igaz, hogy először csak a Genfi Autószalonon gurítják a nyilvánosság elé a Renault Clio ötödik generációját, ám addig egyre több információ szivárog ki az autóról. Most például néhány képet mutattak a vezető elé táruló látványról. A Clio következő generációja lesz az első CMV-B platformra épülő autó a Renault-Nissan vállalatnál, amit azért fontos kiemelni, mert erre már villanyhajtású járművek is épülhetnek. Viszont az már most látható a közzétett képekből, hogy a tervezők nagy figyelmet fordítottak az átláthatóságra és a könnyű kezelhetőségre.
Hirdetés

Középen egy 9,3 colos, érintőképernyős kijelző áll, amely az eddigi legnagyobb a Renault modellek történelmében. Függőleges helyzetének is köszönhetően nagyobbnak tűnik tőle a műszerfal. A klímaberendezés pedig külön kezelhető a „táblagép” alatt, első pillantásra is logikusan felépítve. Emellett először kap digitális műszeregységet a Clio, amelynek mérete 7 és 10 col is lehet. A nagyobbik változat a navigációt is képes megjeleníteni. A gyáriak puha, kellemes tapintású anyagokat ígérnek a műszerfal felső részére, az ajtópanelekre és a középkonzol környékére is, ám az állítás valóságáról először tényleg csak március 5-én, Genfben lehet majd meggyőződni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?