A Renault-t is megihlette a Star Wars

A Star Wars láz a Renaultnál is beütött, itt a legmenőbb Zoe

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A héten érkezett a legfrissebb, minden idők legizgalmasabb epizódjának titulált Star Wars mozi. A Renault-nak nem is kellett ennél több indok, hozott egy Zoét, ami az eddigi legmenőbb Zoe.


A Star Wars őrület újjáéledt, az elmúlt évek meghatározó mozifilmjei lettek Az Ébredő erő és a Zsivány egyes, idén pedig itt az újabb rész, Az utolsó Jedik. A héten startoló filmet minden idők legizgalmasabb részének titulálták a kritikusok, még a Birodalom visszavágot is felülmúlja szerintük, ami nagy szó. Jövőre is kapunk Star Wars filmet, méghozzá májusban érkezik Han Solo történetét bemutató külön epizód, a Renault pedig erre készítette ezt a különkiadású Zoét.
Hirdetés

Fontos tudni, hogy Han Solo az Ezeréves Sólyom pilótája. Az apró grafikákat az űrhajója ihlette, a küszöbökre is kap egyedi alumínium lécet és persze ott vannak a logók is kívül. Az Intens felszereltségre épülő különkiadás utasterében is találunk egyedi színeket, emellett 17 colos kerekeket és Bose hangrendszert is kap. Kétféle fehér fényezés, egy szürke és egy fekete van a kínálatában, az egyedi dizájnt ehhez igazítják. A Zoe Star Wars különkiadása csak Franciaországban lesz elérhető és csupán 1000 darab készül belőle.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?