A rendőrök fékezték meg a kigyulladt kabrió lángjait!

A tűzoltók előtt értek ki a rendőrök, eloltották az égő autót

Tegnap este ismét a rendőrök értek ki elsőként egy lángoló autóhoz. A fővárosban kigyulladt kabriót végül már hűvösre tették, mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek.

Kigyulladt egy autó a főváros VIII. kerületében, az Üllői úton 2022. augusztus 10-én este, 21 óra 30 perc körül. A bejelentést követően elsőként a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának egy főhadnagya és egy főtörzsőrmestere értek a helyszínre, megelőzve ezzel a tűzoltóság munkatársait. A szolgálati kocsiból kivett poroltókkal azonnal megkezdték a lángok megfékezését az egyenruhások.
Hirdetés
Perceken belül csatlakozott hozzájuk két járőr is, ezt követően együttes erővel eloltották a tüzet. Rövidesen megérkeztek a tűzoltók is, akik azonnal áramtalanították a járművet, ezzel biztosítva, hogy ne éledhessenek újra a lángok egy esetleges zárlat miatt. Az eset során senki sem sérült meg, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel; a rendelkezésre álló adatok szerint az autó elektromos hiba miatt gyulladt ki.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2022.08.12. at 09:15
    Permalink

    Hát persze, hogy egy francia 😀 Miközben folyton a BMW van ekézve kiégések miatt, érdemes megnézni, hogy mennyi francia is a lángok martalékává válik nap, mint nap. De legalább nem rohadnak, ugye. Az fontos 😀

Vélemény, hozzászólás?