A statisztika szerint ezt nem fogják ellopni

Gengszter autó – női stílusban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem ismer határokat az autó nemesítés. A megrendelő kívánsága és pénztárcája szent, még ha olyan végeredményre is vezet, mint ez a Lexus LS 460.

Nagy autó, nagy felni, nagy zene. Ezek a gengszter-stílusban megépített autók főbb jellemzői. A drága alkatrészekből összerakott drága autókat ennek megfelelően előszeretettel lopják, hiszen jó pénzt lehet kapni a felnikért, vagy épp az utastérbe épített multimédiás cuccokért. De Amerikában most valaki olyan verdát épített, amelyet a statisztikák szerint sohase fognak ellopni. Nemrég megtudhattuk, hogy a rózsaszín autók tulajdonosai biztonságban érezhetik kedvencüket, ennek megfelelően ennek a Lexus LS 460-as gazdájának sincs sok félnivalója. Attól se kell tartania, hogy esetleg leszerelik a felniket, hiszen azok is rózsaszínek. Az utastérből se lehet sok alkatrészt hasznosítani, hiszen ott is minden – a legapróbb műanyag burkolatot is beleértve – rózsaszínű. Abban egyetértünk, hogy feltűnő jelenség az autó, de kérdés, hogy a gengszter-stílus ellenére mennyire komolyan veszik az autó tulajdonosát?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?