A Subaru Impreza az Év Autója Japánban

A nálunk még nem kapható Impreza a japán Év Autója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Impreza új, a nagytestvér Levorgot idéző nemzedéke nyerte Japánban az Év Autója díjat. Vajon hozzánk mikor jut el?

Idén a Subaru Impreza nyerte az Év Autója díjat Japánban. Előfordult már ilyen a márkával, igaz, még csak egyszer. 2003-ban a Subaru Legacyt választották Év Autójának a szigetországban. Az idei győztessel kapcsolatban a Subaru kiemelte, hogy az Impreza „személyében” most először győzött olyan típus, amely alapáron adja a gyalogosokat is védő légzsákot. Mármint Japánban, hiszen nálunk még nem kapható az új Impreza, de reméljük, hogy majd hozzánk is eljut.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.27. at 23:31
  Permalink

  Létezik ám olyan is, hogy két modellt eggyel váltanak le. Igazából a japán márkák közül a Subaru a legkevésbé “Európa-kompatibilis”, de ennek nincs nagy jelentősége, tekintve, hogy idén fennállása során először eladhat 1 millió autót. Ez azt mutatja, hogy bár Európától egyre inkább elidegenednek, de ettől eltekintve meg jól végzik a dolgukat.

 • 2017.10.27. at 23:31
  Permalink

  Rossz a sejtésed, inkább nézz utána a tényeknek. A Legacyt váltotta fel, amelyet kivezették az EU piacról, amikor a Levorg megérkezett, a 6.g gen. Legacyt pedig csak a keleti európai piacokra vitték.Nyilván belátták az 5-generációval hogy nincs az az agymosott japófan aki azért komoly pénzt fizet újonnan, pedig a 4. gen egy remek prémiumautó volt.

  Az hogy mi volt a célja a Levorggal a gyárnak, talán csak a gyár tudja…

 • 2017.10.27. at 23:31
  Permalink

  Van egy olyan sejtésem, hogy a Levorgot az Impreza helyettesítésére szánták az európai közönségnek, tehát szerintem nem fog ide megérkezni. Sebaj, én amúgy is lesz**om Európát – Amerikában úgyis venni fogják, mint a cukrot, és az ottani autóvásárlási mentalitást amúgy is sokkal inkább magaménak érzem, ráadásul folyamatosan nyomon követem az ottani piac történéseit. Jó nagy gyomros a VW-csoportnak, hogy a Subaru TOP10-márka odaát, míg ők a közelében sincsenek:)

 • 2017.10.27. at 23:31
  Permalink

  Mit tud (a gyalogoslégzsákon kívül) ez az autó, hogy annyira kell ide Európába? Kinézetre nagyon semmilyen, a Subaru motorjai takarékosak sem voltak (eddig)…

Vélemény, hozzászólás?