A Suzuki is személyautókkal segíti az egészségügyet

A Suzuki sem marad ki a jótékonykodásból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Korábban maszk- és kézfertőtlenítő adománnyal tette, most pedig személygépkocsikkal támogatja a Suzuki az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat.

„A koronavírus-járvány minden szektorra komoly terhet ró, ám az egészségügyben dolgozók munkája jelenleg különösen küzdelmes és megerőltető. A Magyar Suzuki Zrt. közel 30 éves magyarországi működése során mindig kiállt a helyi közösségek mellett, ezért felelős vállalatként továbbra is mindent megtesz, hogy segítse azok munkáját, akik ebben a nehéz időszakban is a frontvonalban küzdenek” – szól a Suzuki hivatalos közleménye az adományról.
Hirdetés
A vállalat 8 autóból álló flottát ajánlott fel az esztergomi kórház számára, amely 4 Vitarából és 4 darab SX4 S-Cross modellből áll. Az autókkal a kórház orvosai és ápolói a járvány ideje alatt könnyebben és biztonságosabban közlekedhetnek. „Hálával tartozunk az egészségügyben dolgozóknak, akik hosszú hetek óta rendületlenül küzdenek a járvány ellen. A legkevesebb, amit tehetünk, hogy saját eszközeinkkel támogatjuk őket és mi is megpróbáljuk ezáltal kifejezni elismerésünket. Autógyárként a leghatékonyabban a személyautók felajánlásával tudtunk segíteni” – mondta el Dr. Urbán László, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettese.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?