A Suzuki Swift Sport a legjobb hot hatch

A What Car? máris díjazta az új Swift Sportot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még Angliában sem mutatták be, de a What Car? magazin megtolta a Suzuki szekerét, amikor a Swift Sportot nevezte meg a legjobb ár/értékarányú kis sportkocsinak.

A minap beárazták Magyarországon, így tudjuk, hogy 4,5 millió forintba kerül a legújabb SSS, azaz a Suzuki Swift Sport 136 lóerősre izmosított, 1,6 literes szívó benzinmotorral, 8,7 másodperces 100-as sprintidővel, 6 fokozatú váltóval és gazdagon extrázva. Repesve várjuk, hogy mi is kipróbálhassuk, étvágyunkat a típus elismerése gerjeszti, amit a brit What Car? magazintól kapott a legjobb ár/értékarányú, 15 ezer font alatti hot hatch kategóriában.
A szigetországban - 13 499 fontos áron - január 16-tól kapható zsebrakéta Chas Hallet szerkesztő szerint briliáns, tökéletes forró ferdehátú a fiatalok számára kiváló futóművel, precíz kormányzással és árához képest komoly, szériában menetstabilizáló elektronikát is adó ellátmánnyal.
Hirdetés
A What Car?-nál az Év Autója a Volkswagen up! lett. Kedvenc kisautónak az Audi A1-et, sportautónak a Porsche 911-et, kombinak a Ford Mondeót, összkerekesnek a BMW X3-at választották további kismillió osztály, s azok jeles képviselőinek toplistába rendezésén túl.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?