A szabadság földjéről dalol Vettel versenygépe

Amerikai himnusz Red Bull motorból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Renault imádja F1-es motorjait énekeltetni, számos himnusz és sláger után ezúttal az USA nemzeti indulóját játssza el Vettel Red Bullja.


Ha nem is fognak át négy oktávot, mint egykor a Király, a Renault F1-motorjai már többször is bebizonyították, hogy nemcsak kommentátori fordulatként helytálló velük kapcsolatban éneklésként emlegetni a percenként akár 19 000-et is forgó erőforrások hangját. Hallhattuk már tőlük a francia himnuszt, a briteket összefogó God Save The Queent, vagy a Queen: We Are The Champions című opuszát, most pedig a Red Bull Renault versenyautót állították szembe a New York-i szabadságszoborral, és egy, a motorvezérlésre kötött laptop segítségével eljátszatták vele a Star-Spangled Banner (Csillagos-sávos lobogó) című, az Amerikai Egyesült Államok himnuszaként ismert nótát. A szép (?) előadáshoz kellemes szórakozást kívánunk, aki pedig elmulasztotta a Renault eddigi énekes performanszait, az az alább csatolt videók megtekintésével bepótolhatja lemaradását.
Star-Spangled Banner
La Marseillaise
God Save The Queen
We Are The Champions
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?