A szultán eladja 25 Ferrariját, meg 4 Lambóját, meg…

Eladó egy 34 egzotikus sportkocsiból álló gyűjtemény

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A brunei szultán kisöpörte garázsát és többek között 25 Ferrarit, meg egy halom sportautó ritkaságot árul, zömében null kilométeresek!

Egy új-zélandi ügynökség hirdette meg a 34 sportautó különlegességet, köztük 25 Ferrarit. A legdrágább darab, az 1,4 millió euró (kb 400 millió Ft) értékű Ferrari Enzo, de a Daytona 365 GTB, az F40-es, F50-es és a Testarossa Spider is elég ritkaságnak, ezért értékesnek tűnik.
A Ferrarik mellett négy Lamborghini, két ultra lekönnyített Porsche is szerepel az eladásra szánt autók között, de igazi csemege a mindössze három példányban létező, Giugiaro által BMW alapra épített ItalDesign Nazca V12. Az eladó kilétét homály fedi, de a legtöbben Brunei szultánjára tippelnek. Bárki is legyen a tulaj, nagy mafla lehet, hogy a kocsikat ki sem próbálta, hiszen legtöbbjük annyi kilométert futott, amíg a gyárból kijött és beállt az inkább raktárnak, mint garázsnak nevezhető helyre.

Az eladás okát is csak találgatják, pedig szerintem inkább az a kérdés, hogy minek vette meg őket, se nem használta, se nem nézegette, csak a helyet foglalták a raktárban. Nekünk minden esetre marad a csemegézés az eladó oldalán.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?