A tuningot nem lehet elég korán elkezdeni!

Máris tuningolják a Lexus RC F sportkupét!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A japán Artisan Spirits nem várt túl sokáig: még meg sem száradt a festék rajta, máris nekiestek a Lexus legújabb üdvöskéjének.

A japán Artisan Spirits tuningműhely mintegy 20 évvel ezelőtt kezdett el a járművek külső-belső átalakításával foglalatoskodni, és ezen időszak alatt optikai csomagjaikkal mondhatni lefedték a teljes japán járműpalettát. Munkásságuk legnépszerűbb darabjai természetesen a sportosabb modellekhez készültek, így nem meglepő, hogy rekordgyorsasággal végeztek a Lexus RC F optikai csomagjával.
Hirdetés

Az új, elemenként összeállítható optikai csomag elegáns, egyszersmind letisztult hatású. A mértéktartó orrkialakítás és a diszkrét függőleges uszonyban végződő küszöbtoldat akár túlságosan leegyszerűsítené az összhatást, azonban a méretes hátsó GT szárny szerencsére jelentősen feldobja azt. Az 1520 mm széles spoiler helyett üvegszálas műanyagból vagy karbon kompozit elemből formált légterelő is kérhető.
Ez egy kezeletlen, nyers idom, szóval az ügyfél a fényezésen kívül dönthet a víztiszta lakkozás mellett is, így még tovább fokozhatja az indusztriális megjelenést. A sportos dinamikát még inkább kihangsúlyozza a szénszálas rendszámtáblakeret ezüst vagy matt fekete színű rögzítőcsavarokkal, valamint a sötétszürke kivitelű 20 colos keréktárcsák – az ehhez dukáló fekete vagy ezüst színű kerékcsavarokkal.
A dögös látványhoz hozzátartozik továbbá a hátsó kerékdob kiszélesítése 13 milliméterrel, a nagyobb hátsó diffúzor és a mélyre nyúló első kötény, no meg a lökhárító aerodinamikus kialakítása is. Ha fájna a fogad az Artisan Spirits optikai csomagjára, mélyen a zsebedbe kell nyúlnod: a teljes tuningcsomag jenről átszámolva kb. 1.053.000 - 1.063.000 Ft-ba kerül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?