A UPS a Tesla legnagyobb megrendelője

Komplett flottát rendelt Tesla kamionból a UPS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig úgy tűnt, a Pepsi a Tesla legnagyobb megrendelője, ám a UPS rálicitált. Az elektromos hajtású nyergesvontatóból rendelt egy komplett flottát.


Hosszú ígérgetés után alig egy hónapja megérkezett a Tesla teljesen elektromos hajtású nyergesvontatója, a Tesla Semi. A helyi emissziómentes kamiontól papíron azt kapta a közönség, amit várt: élhető hatótávolságot és megfelelő gyorsulást. A Tesla Semi olyan kapós, hogy több száz flottás megrendeléseket kap Elon Musk vállalata. Eddig a Pepsi rendelte a legtöbb Semit, összesen 100-at, de most a UPS rálicitált.
Hirdetés

A UPS már a Tesla Semi fejlesztése alatt együttműködött a vállalattal, saját meglévő flottáikkal szerzett tapasztalataikat osztották meg velük. Mindezt persze azért, hogy megfelelő járművet készíthessen a Tesla. Ennek megfelelően a UPS be is rendelt a Semiből 125-öt, első körben. A UPS amúgy is pártolja az alternatív hajtású járműveket. Jelenlegi flottájukban is több az autógáz, propán, vagy éppen tisztán elektromos hajtású jármű.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?