A végső ütközet

Tényleg egymásnak feszült a Range Rover és a Landwind

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem hittük volna, hogy ez egyszer tényleg megtörténik, de összetalálkozott egy Evoque és a sok vihart kavart klónja, egy Landwind X7.

Komoly problémát okozott a kínai Landwind a Range Rovernek, pofátlanul lemásolták az Evoque-ot és gátlástalanul értékesíteni kezdték, ráadásul bármiféle probléma nélkül. A kínai kormányt ugyanis nem érdekelte a Range Rover nyűglődése, szerintük ez teljesen korrekt és náluk lehet ilyet. Ezzel rengeteg Evoque vásárlótól eshet el a Range Rover Kínában, ráadásul a Landwind X7-hez gyári átalakítókészletet is kínálnak, amivel az emblémákat is a brit gyártó logóira cserélhetik a vásárlók. Most ott tart a botrány, hogy a brit gyártó beperelte a Landwindet, meglátjuk mi lesz belőle.
Hirdetés
Megtörtént a lehetetlen, karambolozott a két rivális, ami még megdöbbentőbb, ugyanabban a bordó színben. Hogy ezt mégis hogyan hozták össze, nem tudjuk, ekkora véletlen ritkán adódik, de a lényeg, hogy koccantak, így szorosan egymás mellett állva látható, milyen nagy mértékben hasonlít a kínai másolat. Kisebb sérülést okoztak csak egymásnak, semmi komoly, személyi sérült sincs, de minden bizonnyal ez lesz az év karambolja, már ha ilyen díjat illik kiosztani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?