A világ leggyorsabb karácsonyi dala

M135i-vel torzított karácsonyi ének a BMW-től

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tavaly rajzoltatott, idén a zürichi acapella kórust kérte fel a Jingle Bells eléneklésére a BMW. Csakhogy nem stúdióban, hanem egy M135i-ben vették fel, amit közben Martin Tomczyk csapatott a versenypályán. Irányított improvizáció.


Tavaly a világ leggyorsabb karácsonyi üdvözlőlapját rajzoltatta meg a BMW egy meglehetősen vad stílusban vezetett M5-ös anyósülésére beültetett grafikussal, a végeredmény meglehetősen absztrakt lett, idén pedig a Jingle Bells című karácsonyi dalocskát énekeltették el hasonlóan hányattatott körülmények között egy zürichi kórus tagjaival. Az M135i-t Martin Tomczyk, a német túraautó bajnokságot tavaly még Audival megnyerő, idén már BMW-t vezető sztárja kormányozta, aki alaposan próbára tette az énekeseket a franciaországi Circuit de l'Anneau du Rhin versenypályán.
Hirdetés
A négy dalnok valahogy elboldogult a könnyed kis nótával, de azért alaposan próbára tette őket Tomczyk kíméletlenül driftelősre vett köre, ami egy 320 lóerős, 450 Nm-es sportkocsiban teljesen indokolt, a kanyarokban nem mindig tűntek őszintének a száguldó koncertet adó kvartett tagjainak mosolyai.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?