A Volkswagen szirénás kocsijai túl szolidak

Volkswagen mentőautók a RETTmobil kiállításról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW és az Opel modelljeihez képest a Volkswagen szolid egyenruhát adott az idei RETTmobil kiállításra felkészített modelljeire.


Hol vannak már a rendőrségi kettes Golfok, meg a hármasok a hazai utakról? Nagyon messze, főleg a Volkswagen legújabb gyárilag egyenruhás változataihoz képest. A mentő Touareg például kapott külső hangszórókat, LED-es kiegészítő fényforrásokat, és 3,0 literes, 245 lóerős V6-os TDI motor, meg öszkerékhajtás segíti az orvoscsapat betegekhez jutását.
A kínálatban van Golf Varinat parancsnoki kocsi is 2,0 literes 150 lóerős TDI motorral és a mentéshez optimalizált infotainment rendszerrel, videórögzítéssel. A Tiguan és a Passat tűzoltóváltozata viszont talán túl szolidra sikerült. Megkülönbözetező jelzés nélkül ezek alig tűnnek ki a forgalomból, még jó, hogy ilyenből jutott rájuk bőven.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 08:52
    Permalink

    Te menőmanó, nehéz idők járnak rád. Ettől a retyó fosvágentől hangos a honlap! Még szerencse, hogy a Toyota a legértékesebb brand és olvasható is a cikk róla. Ellenkező esetben tán bele is ülnél a gereblyébe ferinépe! (bocs, gázrezsó) :-DDD

Vélemény, hozzászólás?