A VW újra feltalálta a széket és az asztalt, íme a T7 beltere

A Volkswagen megvillantotta a hamarosan érkező T7 Multivan belsejének egyes részleteit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hatalmas tetőablakot, még jobban variálható üléseket és egy eddig még sohasem látott asztalmegoldást hoz a következő Multivan, ami a T7 kódnév ellenére nem a T6.1 modellcsalád utódja, hanem kiegészítője lesz.

A T7 Multivan bemutatójához már nagyon közel járunk, A VW emberei már részleteket is mutogatnak a beltér variálhatóságáról. Elárultak továbbá olyan "apróságokat" is, hogy az 1985-ben bemutatott T3 generáció óta jelenlévő kinyitható asztal ezúttal síneken tologatható lesz, így oda kerülhet az utastérben, ahová csak tenni szeretnénk - akár a hatalmas panoráma-tetőablak alá középre is betolhatjuk.
Hirdetés
A gyártó szerint az új, sokkal könnyebb üléseknek hála "extrém gyorsan" lesz átalakítható az utastér, sőt, az ülőalkalmatosságok eltávolítása és tárolása is könnyebbé válik. Mindezt az egész padlót behálózó sínrendszerrel egészítették ki, amelynek hála a hátsó-középső ülés majdnem az első sorig előretolható, ha az ülések között mondjuk bicikliket vagy más hosszú tárgyakat, eszközöket szeretnénk szállítani. Természetesen megmarad a 35 éve jelenlévő szembefordítható üléses megoldás is, így a korábban említett asztalt akár körbe is ülheti a család a Multivanban. Ezen a téren is komoly előrelépés, hogy az ülések immáron külön mozgathatók és kivehetők lesznek. Mindehhez hozzátartozik a kisbusz modernizálása is az elődökhöz képest: a legújabb Golfhoz hasonló műszerfalat a központi kijelző mellé helyezett, a váltógombnak tűnő tárggyal együtt néhány hónapja kapták el a kémfotósok. Ebben a korai stádiumban még nem csak hasonlított a Golféhoz a kijelzőmegoldás, a szoftver jól láthatóan ugyanaz volt rajta.
Hirdetés
A bemutatót valamikor júniusban tervezik a németek, de állításuk szerint addig sem kell majd T7 elvonási tünetektől szenvednünk, hamarosan jelentkezni fognak ugyanis újabb információkkal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?