AC Schnitzer BMW X4

Finomhangoláson esett át a SUV Coupé

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szinte nem létezik olyan BMW, amely ne kerülne előbb-utóbb a német AC Schnitzer tuningcég kezei közé. Most az X4 kupéterepjárót változtatták még agresszívabbá.

Azoknak az X4 tulajdonosoknak, akik nem elégednek meg a gyári sportos kinézettel egy komplett tuningcsomagot kínál a főként BMW-kre specializálódott AC Schnitzer cég. Optikai tuningként tekintélyt kölcsönző új első és hátsó lökhárítókat, küszöböket, alufelniket, rozsdamentes acél kipufogóvégeket és karbonszálas tükörborításokat kapott a bajor terepjáró.
Hirdetés

A még sportosabb vezethetőség érdekében lejjebb helyezték az autó súlypontját. Ezt rövidebb rugók beépítésével érték el, elöl 25, hátul 35 mm-rel csökkentették az autó hasmagasságát. A felnik mérete 18" és 20" között változik, a gumik szélessége 245 mm. A tuning szempontjából egyik legfontosabb rész, a motor sem maradhatott érintetlenül. A módosított vezérlőelektronikáknak köszönhetően a 20i teljesítménye 245, a 28i-é 294, a 35i-é pedig 360 lóerőre nőtt. A dízelmotorok sem maradtak ki a sorból, a 20d 220, a hathengeres 30d és 35d 309, illetve 360 lóerősre hízott. Az X4 belseje Schnitzer padlószőnyegeket, alumínium pedálokat és új váltókart kapott.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?