Adjunk valami egyedit! Porszívó a Honda amerikai egyterűjében

Porszívót ad a leginkább családbarát Honda

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A gyerekek mindig összekoszolják az autót? Van megoldás, A Honda szerint például a fedélzeti porszívó a családi veszekedéseket is felszippanthatja.


Sokszor sarkalatos kérdés, hogy szabad-e enni az autóban. Apuka rendszerint tiltakozik ellene, anyuka természetesen menet közben sem vonná meg az elemózsiát, vagy a gyerekeket nyugtató és lekötő rágcsálnivalót a csemetéktől, s némi nyűglődés végighallgatása után aligha van szülő, aki ne adná be a derekát. Rendben ehetnek a gyerekek! Aztán persze sokszor a szülőknek is jut egy-egy falat, ilyenkor pedig ugyanúgy óhatatlanul összekoszolódik az autó, mint például földúton ki-beszállva.

Az ebből eredő konfliktusoknak elejét veheti a Honda eddig is elismert és népszerű, sajnos csak az amerikai piacon kapható, 3,5 literes V6-os, 248 lóerős benzinmotorral és 6 fokozatú automata váltóval kínált Odyssey egyterűje. A New York-i Autószalonon frissítve bemutatott családi autó képzelt vevőinek érdeklődéséről sokat elmond, hogy az újdonság műszaki hátteréről a Honda sajtóközleménye egy szót sem említ. Még a sofőroldali, oldalsó csomagtérrekeszbe telepített, cserélhető szűrős és kivehető tartályos porszívó teljesítményét sem tudjuk meg, azt viszont igen, hogy járó motorral bármeddig használható, csöve az autó összes sarkába elér, s mivel a motor leállítása után is szívhat még 8 percig, az autótakarítás miatt nem szükséges esetleg garázsban bugyborékoltatni a V6-ost - s akár gázmérgezést kapni.
Hirdetés

Az Odyssey egyébként az NHTS töréstesztjén korábban kiváló, 5 csillagos minősítést szerzett, s kiváló családi autó volta miatt több független szervezet is kitüntette. Porszívójával a Honda szerint új mércét állít a családi autók körében. Lehet találgatni, hogy a konkurensek mivel fognak a Hondára licitálni. Nedvességet is adó folttisztító, vasaló, esetleg turmixgép? Beépített elektromos csatlakozójával ezeket akár az Odyssey is megadhatja...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?